top of page

Cannol

Efectes:

 

- Anti inflamatori i antisèptic

- antibacterià

- Hidratant

 

 

Components Naturals:

 

- Extracte de llavor de Cànnabis

- Oli de cànem

- Oli d'oliva

- Oli de clementina

- Oli d'aranja

- Oli de mandarina

 

 

Format:

 

- Envàs de 30 ml i 100ml.

 

Descripció:

 

CANNOL Oli de cànem d'alta qualitat aporta efecte beneficiós en tot el cos. Està compost d'altes concentracions d'àcids grassos insaturats essencials omega 3-6, ideals per a la regeneració de la pell i per tractar inflamacions. Les seves substàncies naturals alleugen el dolor, ajuden en la rehabilitació i aporten també un ús cosmètic com el tractament de la sequedat, prevenció de l'envelliment de la pell i hidratació del cabell, prevenint el seu trencament i mantenint un cuir cabellut sa. Ideal per a massatges terapèutics.

 

 

Aplicació: Aplicar per a massatge diari a tot el cos sobre la pell neta i el cabell o unes gotes durant el bany. En descamacions, es recomana aplicar unes gotes sobre un cotó netejant la zona a la nit.

 

 

Indicacions: Indicada per a massatges, rehabilitació després d'operacions, fractures, esquinços, radioteràpia o després d'activitats esportives. És un bon desinfectant, hidratant, contra les inflamacions, amb un efecte relaxant per a massatges per als que pateixen fibromiàlgia.

 

 

bottom of page